Grupa PSB otrzymała tytuł „Ambasadora Polskiej Gospodarki” 2024-05-21, Aktualności

W tegorocznej edycji konkursu Grupa PSB Handel S.A. otrzymała zaszczytny tytuł „Ambasadora Polskiej Gospodarki” w kategorii „Najwyższa jakość”. Przyznane wyróżnienie świadczy o prowadzeniu biznesu przez Grupę PSB na wysokim poziomie oraz zgodnym z najwyższymi jakościowymi standardami branżowymi.

Uroczystość wręczenia nagród obyła się 21 maja 2024 r. w The Oxford Tower, w Warszawie. Nagrodę w imieniu Grupy PSB Handel S.A. odebrała Marta Lewicka – Kierownik ds. Wsparcia Sprzedaży. Otrzymany tytuł potwierdza, że firma jest niekwestionowanym liderem w branży budowlanej w świadczeniu usług najwyższej jakości.

Konkurs Ambasador Polskiej Gospodarki jest ogólnopolskim niekomercyjnym przedsięwzięciem, którego zadaniem jest: wyróżnianie oraz promocja przedsiębiorców osiągających sukcesy na rynkach krajowych i międzynarodowych, promowanie wysokich standardów ekonomiczno-finansowych i dobrych praktyk biznesowych. Organizowany jest on przez Business Centre Club pod honorowym patronatem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego w Brukseli.