Pierwsze urodziny Mrówki w Drezdenku 2022-07-01, Aktualności

1 lipca 2022 r. market Mrówka w Drezdenku świętował pierwsze urodzinki. Sklep ma bogaty asortyment wzorcowo wystawiony na powierzchni 1300 m2, zadbany ogród zewnętrzny, w którym klienci nie mogą oprzeć się kupowaniu więcej niż planowali, a nade wszystko przesympatyczna, niezwykle uczynna załoga. Nad wszystkim czuwają zaangażowani właściciele firmy HydrokaPlus.

Wydarzenie zostało poprzedzone reklamą gazetkową, na billboardach, na FB. W piątek nie zabrakło również przedstawicieli dostawców, którzy mieli swoje namioty i swobodnie mogli dzielić się swoją wiedzą z klientami – to jest zawsze znakomity sposób, aby klient jak najwięcej dowiedział się w jaki sposób może wygodniej i lepiej mieszkać. W tym przypadku nieoceniony okazał się również sam prowadzący, który bardzo ciekawie i ze znawstwem opowiadał o produktach. Oczywiście nie zabrakło nagród dla klientów z najwyższym godzinowym paragonem, upominków dla każdego klienta, promocji, grill baru. I wszędzie była widoczna Mrówka z koszykiem słodyczy.