Mrówka w Osiu już otwarta 2020-09-26, Aktualności

Mrówka w Osiu już otwarta

26.09.2020 r. w przeszło 2 tysięcznym Osiu otwarta zostały został sklep PSB Mrówka. Jest to już siódma inwestycja firmy WRI. Osie to duża wieś kociewska położona w województwie kujawsko-pomorskim, na terenie pięknych Borów Tucholskich, a całą gminę zamieszkuje 5,5 tys. osób. Nowoczesny market dysponuje powierzchnią 800 m2 i ogrodem o powierzchni 600 m2.

Otwarcie marketu poprzedziła przeprowadzona kampania reklamowa. O wydarzeniu informowano za pomocą social mediów, zapraszając przy tej okazji do udziału w konkursie. Ponadto zamieszczono ogłoszenie w lokalnej gazecie, w okolicy rozwieszono billboardy, a imprezę inauguracyjną ogłaszała także mobilna przyczepa z banerem i nagłośnieniem. W tym dniu każdy otrzymał w prezencie wiaderko z logo PSB. W ramach darmowego poczęstunku przygotowano hot dogi z grilla, firmowe napoje energetyzujące „Buldożer” oraz pyszną, włoską kawę. Zakupy klientom uatrakcyjniały konkursy, w ramach których przyznawano mniejsze i większe upominki, w tym 50” telewizor.

Nowo otwarta Mrówka wraz z ośmioosobową załogą jest do dyspozycji mieszkańców Osia i ich okolic.